Bli støttemedlem og få flere bonuser!


Når det skal arrangeres idrettsarrangementer trengs det mange frivillige, og en en god økonomi. Derfor frir vi nå til nettopp deg! Før jul skal vi arrangere allround-NM på skøyter her i Trondheim, og i den forbindelse trenger vi flere støttemedlemmer.

Å være støttemedlem koster fra 1 000 kr til 10 000 kr. Du kan dermed selv velge hvor mye du vil støtte arrangementet med. Som bonus, og takk for hjelpen, vil du få navnet ditt nevnt i programmet som deles ut under arrangementet.

Velkomstbonus til deg som blir med nå

Vi ønsker at flest mulig skal gi sin støtte så tidlig i prosjektet som mulig. Derfor har vi fått i stand en flott velkomstbonus til deg som hiver seg på og blir støttemedlem før sommeren. Du vil nemlig få 30 % rabatt på billetter til arrangementet. Denne kampanjen er begrenset til 5 billetter per støttemedlem. I tillegg får du gratis program for hele arrangementet, og en gratis drikke per billett du kjøper. Dette er altså et tilbud som gjelder frem til sommeren, det vil si før 1. juli.

Dersom du velger å bli støttemedlem og betale 10 000 kr har vi et ekstra tilbud til deg. Du vil da nemlig også få 10 % på hotellovernatting under helgen arrangementet finner sted samt garantert plass på shuttlebussen som går mellom hotell og arena.

Slik blir du med

Det er enkelt å bli en av våre nye støttemedlemmer. Du kan melde deg på online, og ved registrering av navn, telefonnummer og e-postadresse vil du få tilsendt all den informasjon du trenger om medlemskapet og bonusene.

Takk for at du støtter den lokale idretten!